Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου και την παρακολούθησαν ζωντανά 11 νησιωτικές δομές υγείας, μέσω του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής. Πειραιάς

  "Το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων», ημερίδα με θέμα «Η διαχείριση του πολυτραυματία στο σύγχρονο    ΤΕΠ» . Η ημερίδα οργανώθηκε από την επιστημονική εταιρεία «Δάμων Βασιλείου» και μεταδόθηκε σε πραγματικό χρόνο, σε νησιωτικές δομές υγείας που διαθέτουν σταθμό Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ) και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουν.

Περισσότερα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

Πειραιάς, 06-06-2017

 

          Δελτίο Τύπου

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ξεκίνησε να λειτουργεί από το Σταθμό Τηλεϊατρικής του Γ.Ν. Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» Ηπατολογικό Ιατρείο. Το ιατρείο λειτουργεί με προγραμματισμένα ραντεβού, μέσω του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ), στο πλαίσιο των οποίων δίνεται η δυνατότητα σε ιατρούς απομακρυσμένων νησιωτικών δομών υγείας, που διαθέτουν Σταθμό Τηλεϊατρικής να διαχειριστούν Ηπατολογικά περιστατικά σε συνεργασία με εξειδικευμένους και καταξιωμένους ιατρούς του Γ.Ν. Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων».

Περισσότερα...

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ξεκίνησε να λειτουργεί από το Σταθμό Τηλεϊατρικής του Γ.Ν. Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» Ηπατολογικό Ιατρείο. Το ιατρείο λειτουργεί με προγραμματισμένα ραντεβού, μέσω του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ), στο πλαίσιο των οποίων δίνεται η δυνατότητα σε ιατρούς απομακρυσμένων νησιωτικών δομών υγείας, που διαθέτουν Σταθμό Τηλεϊατρικής να διαχειριστούν Ηπατολογικά περιστατικά σε συνεργασία με εξειδικευμένους και καταξιωμένους ιατρούς του Γ.Ν. Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων». Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ιατρείου, γιατροί από τους Σταθμούς Τηλεϊατρικής της Καρπάθου, της Λέρου και της Σύμης έκαναν χρήση της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

Περισσότερα